EKSKLUZIVNO Čuvena moskovska grupa THE DEAD PREZIDENT na festivalu u Ladovici

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Čuvena moskovska grupa THE DEAD PREZIDENT na festivalu u Ladovici

Moskovska ska-core pank grupa  “The Dead President“ će uskoro održati koncert na školskom igralištu u Ladovici kod Vlasotinca, u organizaciji  Udruženja Festival stara škola, u mestu gde se svakog leta održava istoimeni festival na inicijativu pank grupe iz ovog sela “Cepeni ćunci”.

 „The Dead President“ je na evropskoj turneji i u Ladovicu dolazi posle Berlina, Bona, Hamburga, Drezdena i Praga u znak poštovanja ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Udruženja Festival stara škola koje svake godine okupi više hiljada ljudi i koje je južnu Srbiju stavilo na festivalske mape panka za ovaj deo Evrope.

Inače, ove godine će se održati 12. po redu festival, a kako sazanjemo ljubitelje panka čekaju mnoga iznenađenja.

Prethodnih godina na ladovičkom festivali sviralo više od 150 raznih bendova, pored ostalih i afirmisane grupe iz regiona kao što su: Kazna za uši, Bjesovi, Ortodoks kelti, Ritam nereda i mnoge druge.

FOTO: Sa fejsbuk stranice Udruženja festivala u Ladovici

Organizator obećava dobru zabavu a „mrtvi predsednik“ zvuči ovako:


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.