Dmitrij Medvedev na čelu Jedinstvene Rusije

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrij Medvedev na čelu Jedinstvene Rusije

MOSKVA, 26. maja 2012. (Beta-AFP) - Ruski premijer Dmitrij Medvedev izabran je u subotu za predsednika vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, na kongresu te partije u Moskvi, nasledivši na tom mestu svog mentora Vladimira Putina, koji se vratio u Kremlj.

MOSKVA, 26. maja 2012. (Beta-AFP) - Ruski premijer Dmitrij Medvedev izabran je u subotu za predsednika vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, na kongresu te partije u Moskvi, nasledivši na tom mestu svog mentora Vladimira Putina, koji se vratio u Kremlj.Delegati stranke jednoglasno su podizanjem ruku izabrali Medvedeva, prenela je ruska televizija. Taj izbor bio je očekivan, pošto je Putin u martu najavio da se kandiduje za predsednika.U govoru pred delegatima u Putinom, Medvedev je kazao da želi da od Jedinstvene Rusije napravi "demokratičniju" i "otvoreniju" partiju i istakao je da bi mladi trebalo da budu njen "najveći prioritet".Medvedev je, ipak, priznao da "faktor zamora počinje da se okreće protiv partije", koja ima prevlast u donjem domu parlamenta - Dumi - od 2003.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev na čelu Jedinstvene Rusije

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2012

MOSKVA - Članovi vladajuće stranke "Jedinstvena Rusija" izabrali su danas na kongresu partije premijera Dmitrija Medvedeva za lidera

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dmitrij Medvedev na čelu Jedinstvene Rusije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Maj.2012

Ruski premijer Dmitrij Medvedev izabran je danas za predsjednika vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, na kongresu te partije u Moskvi, naslijedivši na tom mjestu svog  mentora Vladimira Putina, koji se vratio u Kremlj. Delegati stranke jednoglasno su izabrali Medvedeva, prenijela je ruska televizija....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.