Đorđević precrtao Luku Mitrovića? FIBA zna ko će igrati za Srbiju na Mundobasketu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević precrtao Luku Mitrovića? FIBA zna ko će igrati za Srbiju na Mundobasketu

Bez Vladimira Micova, ali i bez Luke Mitrovića. Dva dana pošto ga je zbog sukoba sa selektorom tokom pripremne utakmice sa Novim Zelendom sa spiska reprezentacije otpao prvotimac moskovskog CSKA, objavljeno je da na Mundobasket neće putovati ni krilni centar Crvene zvezde.

Tu vest u etar je plasirala FIBA (Svetska košarkaška federacija), obelodanivši na zvaničnom sajtu Svetskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << spisak učesnika. A na njemu nema Mitrovića, koji je tako poslednji igrač precrtan iz planova Aleksandra Đorđevića.

Potvrda ove informacije očekuje se tokom dana upravo od Đorđevića, koji je zakazao za 17.30 konferenciji za medije u Pioniru, na kojoj će saopštiti konačan spisak igrača.

A FIBA „kaže“ da su to: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Stefan Jović, Bogdan Bogdanović, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Raško Katić, Stefan Birčević, Vladimir Štimac, Miroslav Raduljica i Nenad Krstić.

Orlovi će na Mundobasketu (30. avgust - 14.septembar) igrati u Grupi A u Granadi i za rivale će imati selekcije Španije, Francuske, Brazila, Egipta i Irana.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FIBA: Đorđević precrtao Luku Mitrovića!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2014

FIBA saopštila konačan spisak naše reprezentacije na Prvenstvo sveta u Španiji...Ne ide u Španiju: Luka Mitrović.. ..Bez Vladimira Micova, ali i bez Luke Mitrovića. Dva dana pošto ga je zbog sukoba sa selektorom tokom pripremne utakmice sa Novim Zelendom sa spiska reprezentacije otpao prvotimac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.