ĐERE IZGUBIO DOBIJEN MEČ: Francuz preokretom do drugog kola

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 18:09

ĐERE IZGUBIO DOBIJEN MEČ: Francuz preokretom do drugog kola

Poraz na startu ATP Moskve.

Srpski teniser Laslo Đere poražen je od Žila Simona 2:1 (6:7,7:5,6:3) u prvom kolu turnira u Moskvi.

U prvom setu je viđena izjednačena borba dva tenisera. Nije bilo brejkova i set je otišao u taj brejk u kome se bolje snašao srpski teniser i slavio 7:3 u odlučujućem gemu. Đere je oduzeo servis protivniku u trećem gemu drugog seta i činilo se da će uspeti da privede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč kraju. Čuvao je svoj servis sve do rezultata 5:4, kada je Simon uspeo da mu uzme brejk, a u sledećem servis gemu Lasla i još jednom i tako je rešio set u svoju korist rezultatom 7:5.

U poslednjem setu Simon je prilično lako preuzeo kontrolu. Iako je Đere napravio prvi brejk, Francuz je uzvrtao sa dva i odneo pobedu na ovom meču.

Njegov naredni protivnik biće bolji iz duela Mekdonald - Nišioka.

Gde je kraj Šerifovim čudima? Posle pobeda nad Šahtjorom i Realom, Moldavcu večeras (21.00) gostuju Interu i opet su apsolutni autsajderi - kvota na keca je 1,20, na iks 8,00, a na dvojku čak 14! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Šerif.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.