Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2009, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset žrtava u železničkoj nesreći na liniji Moskva - Sankt Peterburg

MOSKVA - Deset putnika je poginulo, a oko 130 povređeno večeras u putničkom vozu na liniji Moskva - Sankt Peterburg, javila je večeras agencija RIA Novosti.

Nesreća dogodila u 21.30 sati po lokalnom vremenu i, za sada, nema podataka o uzrocima železničke nesreće, prenela je agencija Rojters.

Ruska novinska agencija Interfaks javila je, pozivajući se na izvore iz ruske policije, da su u železničkoj nesreći četiri vagona iskliznula iz šina na liniji Moskva - Sankt Peterburg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: 10 mrtvih, 130 povređenih u železničkoj nesreći

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2009

U nesreći putničkog voza na liniji Moskva - Sankt Peterburg u petak uveče poginulo je 10, a povređeno 130 putnika, javila je agencija RIA Novosti...Nesreća se dogodila u 21.30 sati po lokalnom vremenu i za sada nema podataka o njenim uzrocima...Ruska novinska agencija Interfaks javila je, pozivajući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nesreća na pruzi Moskva - Sankt Peterburg

Izvor: RTS, 28.Nov.2009, 00:30

Dvadeset pet osoba poginulo, a 63 povređeno u železničkoj nesreći na pruzi Moskva - Sankt Peterburg. Još nema podataka o uzroku iskakanja vagona iz šina...Dvadeset pet putnik je poginulo, a 63 povređeno u putničkom vozu na liniji Moskva - Sankt Peterburg, čiji su vagoni večeras iskočili iz...

Nastavak na RTS...

Novi bilans: 22 mrtvih u željezničkoj nesreći u Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Nov.2009

Najmanje 22 osobe su poginule a 54 su povrijeđene kada je putnički voz na liniji Moskva-Sankt Peterburg u petak ispao iz šina, javila je agencija RIA Novosti pozivajući se na izvore iz ruskog ministarstva za vanredne situacije. "Jedna od mogućnosti (prema nalazima policije) jeste da se radi o...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Počela istraga posle teške železnićke nesreće

Izvor: Deutsche Welle, 28.Nov.2009

U železničkoj nesreći koja se dogodila noćas na liniji Moskva-Sankt Peterburg poginulo je najmanje 39 ljudi, a više od 90 povređeno, dok ruske vlasti prepostavljaju da je reč o terorističkom napadu.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.