Delovi aviona na ispitivanju u Moskvi

Izvor: RTS, 06.Nov.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi aviona na ispitivanju u Moskvi

Delovi olupine ruskog "erbasa" koji je pao u Egiptu doneti su u Moskvu gde će ruski stručnjaci ispitati da li sadrže ostatke eksploziva.
Ministar za vanredne situacije Vladimir Pučkov rekao je da su stručnjaci uvereni da će naći tragove eksploziva ako je avion kompanije "Metrodžet" pao na Sinajskom poluostrvu zbog eksplozije bombe, prenele su ruske novinske agencije.

"Erbas A-321" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ruske kompanije "Metrodžet" sa 224 putnika i člana posade srušio se 31. oktobra na putu od egipatskog letovališta Šarm el Šeik do Sankt Peterburga 23 minuta nakon poletanja. Niko nije preživeo.
Američki i britanski zvaničnici su rekli da strahuju da je bomba eksplodirala tokom leta, dok su ruski zvaničnici izjavili da će ispitati sve moguće uzroke pada aviona.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ako je bomba srušila avion, naći ćemo tragove"

Izvor: B92, 06.Nov.2015

Delovi olupine ruskog aviona koji je pao u Egiptu doneti su u Moskvu, gde će ruski stručnjaci ispitati da li sadrže ostatke eksploziva...Ministar za vanredne situacije Vladimir Pučkov rekao je da su stručnjaci uvereni da će naći tragove eksploziva ako je avion kompanije Kolavija pao na Sinajskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.