DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MONSTRUME! Dvojici optuženih za teroristički napad na Krokus siti preti NAJSTROŽA kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 23:03

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MONSTRUME! Dvojici optuženih za teroristički napad na "Krokus siti" preti NAJSTROŽA kazna

Prvooptuženi za teroristički napad na koncertnu salu Krokus u Moskvi Dalerjon Mirzoev (32) priznao je krivicu na saslušanju u sudu
Protiv dvojice optuženih u slučaju terorističkog napada na tržni centar "Krokus siti" u Moskvi podignuta je zvanična optužnica i preti im doživotni zatvor.
Kako je za agenciju RIA Novosti saopštila pres-služba Basmanskog suda u Moskvi, Račabalizoda Saidakrami Murodali i Mirzoev Dalerjon Barotovič optuženi su da su izvršili teroristički napad koji je rezultirao smrću osoba koje su počinile organizovane grupe.
Maksimalna kazna za ovo delo je doživotni zatvor.
.
Broj žrtava u terorističkom napadu na tržni centar...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK NA SASLUŠANJU TERORISTE: Evo šta je rekao jedan od uhapšenih zbog masakra u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024

Neka od sudijskih pitanja je razumeo bez ičije pomoći, ali je odgovarao samo na svom maternjem jeziku...Prvooptuženi za teroristički napad na koncertnu salu Krokus u Moskvi Dalerjon Mirzoev (32) priznao je krivicu na saslušanju u sudu...- Mirzoev je kao deo naoružane organizovane grupe učestvovao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dvojica optuženih za teroristički napad u Moskvi priznala krivicu, u sud priveden i trećeoptuženi

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2024, 00:06

Prvooptuženi u slučaju terorističkog napada na moskovsku koncertnu dvoranu "Krokus" Dalerjon Mirzojev u potpunosti je priznao krivicu, prenosi RIA novosti. Krivicu je priznao i drugi optuženi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ko su osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi: Trojica imaju maloletnu decu, a jedan je 19-godišnjak

Izvor: Danas, 25.Mar.2024

Dalerjon Mirzojev, Saidakrami Murodali Račabalizoda, Šamsidin Fariduni i Muhamedsobir Fajzov - ovo su imena ljudi koji su glavni osumnjičeni za teroristički napad u koncertnoj dvorani Krokus u Moskvi, u kom je ubijeno najmanje 137, a ranjeno više od 180 ljudi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.