DOBIJENA JOŠ JEDNA BITKA: Talentovani tinejdžer na spisku Dragana Stojkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 10:53

DOBIJENA JOŠ JEDNA BITKA: Talentovani tinejdžer na spisku Dragana Stojkovića

Biće u timu na prijateljskim utakmicama protiv Rusije i Kipra.

Barem jedno novo ime će biti u fudbalskoj reprezentaciji Srbije na prijateljskim utakmicama protiv Rusije u Moskvi (21. mart) i Kipra u Limasolu (25. mart).

Kako saznaje Kurir selektor Dragan Stojković Piksi odlučio je da u A tim pozove mladog štopera Milana Jana Karla Simića (18). On je rođen u Nemačkoj, a prošao je sve mlađe kategorije srpske reprezentacije i sada će debitovati za najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim.

Jan Karlo Simić je17. decembra, debitovao je za Milan u pobedi nad Moncom (3:0) i na svom prvom meču postigao gol. Ukupno ove sezone četiri puta je igrao za slavni italijanski tim u Seriji A.

Dobre partije nisu promakle selektoru Draganu Stojkoviću, pa će imati priliku da stiče iskustvo i u najboljoj selekciji Srbije.

Dobijena je još jedna bitka za talentovanog fudbalera, a borba se i dalje vodi za Aleksandra Pavlovića (19) iz Bajerna, te Stefana Bajčetića (19) iz Liverpula. Momak iz Bavarske je u velikoj dilemi, dok sin nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Srđana Bajčetića daleko bliži Španiji, ali ništa još nije gotovo.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTOPER MILANA OBLAČI DRES SRBIJE: Piksi pravi veliku stvar za budućnost naše reprezentacije!

Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2024

Njegov dolazak će dodatno proširiti opcije Fudbalska reprezentacija Srbije doživeće svežu dozu mladosti na predstojećim prijateljskim utakmicama protiv Rusije i Kipra u martu, s obzirom na odluku selektora Dragana Stojkovića Piksija da u tim pozove mladog štopera Milana Jana Karla Simića (18)....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.