DAVIDOVAC IMA JASNU PORUKU: U Zvezdi se trofeji podrazumevaju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 14:34

DAVIDOVAC IMA JASNU PORUKU: U Zvezdi se trofeji podrazumevaju (VIDEO)

Posle godinu dana u Moskvi vratio se na Mali Kalemgdan.

KK Crvena zvezda održao je u u saradnji sa Evroligom svoj redovni „Media Day“ u hali „Aleksandar Nikolić“. Brojni novinari imali su prilike da se upoznaju sa novim timom crveno-belih koji sa velikim ambicijama ulazi u sezonu prepunu izazova.

Jedno od velikih pojačanja Crvene zvezde za predstojeću sezonu svakako je i Dejan Davidovac. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Reprezentativac Srbije koje dao ogorman dorpinos osvajanju srebrne medalje na Mundobasketu, posle godinu dana provedenih u moskovskom CSKA vratio se na Mali Kelemgdan.

- Poznajem saigrače, sa nekima sam igrao u klubovima, sa nekima u reprezentaciji. Poznajem generalno klub, sistem, tako da neće biti problema oko prilagođavanja - jasan je Davidovac.

Popularni Deda zna da se trofeji u Crvenoj zvezdi podrazimevaju:

- U Crvenoj zvezdi su ciljevi najviši mogući. Očekujem kao i svake sezone dosta trofeja. Svi treba da damo sve od sebe. Ovde ima dosta igrača koji su pravili velike rezultate. Njihovo iskustvo će nam biti veliki plus. Na nama je samo da vredno radimo.

Šta je Dejan Davidovac rekao o sezoni provedenoj u CSKA i da li više voli da igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" ili Areni poslušjate u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.