Čileanci pobedili Kamerunce i video tehnologiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čileanci pobedili Kamerunce i video tehnologiju! (video)

Još jedan uzbudljiv meč na Kupu konfederacija.

Fudbaleri Čilea pobedili su reprezentaciju Kameruna rezultatom 2:0 (0:0) u prvom kolu Kupa konfederacija.

Strelci na stadionu Otkritije arena u Moskvi bili su Arturo Vidal u 81. i Eduardo Vargas u 92. minutu.

Nakon što je na današnjem meču između Portugala i Meksika već radila video tehnologija, večeras se to dogodilo još dva puta.

Najpre je Čileancima poništen pogodak zbog malog ofsajda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a u finišu utakmice, sudija im je najpre poništio pogodak, a potom nakon dodatne konsultacije, priznao za konačnih 2:0.

Čileanci su bili bolji rival tokom čitavog dela susreta, imali su više prilika, ali su do pobede došli tek u finišu.

Prvo je Vidal glavom iskoristio centaršut Sančeza za 1:0, da bi potom igrač Arsenala promešao odbranu, a odbitak posle njegovog šuta pokupio Vargas za 2:0.

Iako je prvobitno pomoćnik signaliziraio ofsajd poziciju, glavni arbitar je sačekao pomoć ''tehnologa'' i preinačio to u pogodak Čilea.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.