Čepurin najavio sastanak Vučića i Putina  početkom oktobra u Moskvi, Vučić potvrdio

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin najavio sastanak Vučića i Putina početkom oktobra u Moskvi, Vučić potvrdio

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se u Moskvi početkom oktobra, objavio je danas ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

"Poseta će se održati početkom oktobra. Na sastanku s predsednikom V. Putinom očekuje se razmatranje ključnih bilateralnih i regionalnih pitanja. Raspoloženje je pozitivno", napisao je Čepurin na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

On je naveo da je sa Vučićem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << razgovarao kratko o modalitetu predstojeće posete Moskvi.

Vučić je na Tviteru zahvalio Čepurinu na "iskrenom angažmanu u stvaranju najboljih odnosa između Srbije i Rusije" i izrazio uverenje da će sastanak s Putinom biti uspešan.

"Radujem se novom susretu sa predsednikom Putinom, uveren da će naši razgovori doneti veliku korist srpskom i ruskom narodu", naveo je predsednik Srbije na Tviteru u odgovoru na poruku ruskog ambasadora.

Poslednji susret Vučića i Putina bio je u maju ove godine u Moskvi.

Čepurin je početkom septembra izjavio da će Putin doći u Srbiju i oktobru ili novembru, ali je iz Kremlja odmah saopšteno da odluka o toj poseti još nije doneta.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.