Čelsijeva filijala nudi IMT-u 5.000.000 €!

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 14:22

Čelsijeva filijala nudi IMT-u 5.000.000 €!

IMT je klub koji je do prošle sezone igrao u Prvoj ligi Srbije, a sada je pred transferom kojim bi inkasirao više od pet miliona evra.

Mladi napadač tima sa Novog Beograda je jedan od najboljih mladih igrača u Evropi i, kao takav, privukao je veliku pažnju stranih klubova.

Konkretno, Strazbura, filijale Čelsija u Francuskoj, koji prema pisanju poznatog insajdera Fabricija Romana nudi srpskom klubu 5.000.000 evra!

Uz određene bonuse, suma bi mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postane za još pola miliona.

Načelni plan bi bio da bi prvo igrao u Strazburu, a potom bi prešao u redove premijerligaša, ukoliko bi se dokazao na višem nivou fudbala.

Naravno, u pitanju bi bio klupski rekord IMT-a ukoliko bi došlo do realizacije.

Inače, 18-godišnji napadač jedini je igrač na "starom kontinentu" sa 18 ili manje godina koji je ove sezone u najjačih 15 liga postigao barem 10 golova.

Ne postoji mladi igrač u tom uzrastu u Evropi koji je bio efikasniji ove fudbalske jeseni od Miloša Lukovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SMEŠI SE KLUPSKI REKORD IMT-A: Čelsijeva filijala nudi pet miliona za Miloša Lukovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024

Traktoristi bi mogli da zarade još pola miliona kroz bonuse...Fudbalski klub IMT mogao bi uskor oda zaradi pet miliona evra zahvaljujući transferu Miloša Lukovića koji se nalazi na meti Strazbura. Luković je među najboljim mladim igračima u Evropi, a informaciju o interesovanju Strazbura i ceni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.