Čavić u finalu Svetskog kupa

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Okt.2011, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić u finalu Svetskog kupa

Reprezentativci Srbije Milorad Čavić, Miroslava Najdanovski, Velimir Stjepanović i Stefan Šorak plasirali su se u finale Svetskog kupa u malim bazenima u Moskvi.

Čavić je kvalifikacije u disciplini 50 metara leptir stilom završio kao drugi rezultatom 23,76, dok je Šorak bio sedmi na 400 slobodno u vremenu 3:51,00 minuta.
Stjepanović je ušao u finale trke na 200 metara leptir šestim rezultatom - 1:57,50, a Najdanovski je bila osma u kvalifikacijama na 50 slobodno u vremenu 25,45 sekundi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čavić, Šorak, Stjepanović i Najdanovski u finalu

Izvor: Blic, 18.Okt.2011

Reprezentativci Srbije u plivanju Milorad Čavić, Miroslava Najdanovski, Velimir Stjepanović i Stefan Šorak plasirali su se danas u finale Svetskog kupa u malim bazenima u Moskvi...Čavić je kvalifikacije u disciplini 50 metara leptir stilom završio kao drugi rezultatom 23,76, dok je Stefan Šorak...

Nastavak na Blic...

Plifači u finalu

Izvor: RTS, 18.Okt.2011

Reprezentativci Srbije u plivanju Milorad Čavić, Miroslava Najdanovski, Velimir Stjepanović i Stefan Šorak plasirali su se u finale Svetskog kupa u malim bazenima u Moskvi...Čavić je kvalifikacije u disciplini 50 metara leptir stilom završio kao drugi rezultatom 23,76, dok je Stefan Šorak bio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.