ČUVA RUSKI TRON: Vladimir Ivić na pravom putu, pao i Spartak iz Moskve

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 23:06

ČUVA RUSKI TRON: Vladimir Ivić na pravom putu, pao i Spartak iz Moskve

Odličan trener.

Fudbaleri Krasnodara pobedili su ekipu Spartaka iz Moskve u derbiju sedmog kola Premijer lige Rusije.

Ekipa koju vodi srpski trener Vladimir Ivić slavila je pred svojim navijačima sa 2:0 i učvrstila se na prvom mestu na tabeli.

Golove za crno-zelene Bikove postigli su Kolumbijac Kordoba u 39. i Jermen Spertsajn iz penala u 84. minutu.

Za Spartak je u drugom poluvremernu zaigrao Srđan Babić, dok je Mihajlo Banjac osatao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na klupi za rezervne igrače Krasnodara.

Rezultati današnjih utakmica: Ural – Ahmat Grozni 0:1, Pari NN – Rubin Kazanj 2:1, Krila Sovjetov Samara – Fakel Voronjež 3:0, Krasnodar – Spartak Moskva 2:0.

Posle sedam odigranih utakmica Krasnodar je prvi na tabeli sa 17 bodova, tri više od Krila Sovjetov na drugom mestu. Šampion Zenit je treći sa 13 bodova, ali ima utakmicu manje odigranu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.