Skandal na izboru za mis: Britanka pobedila i pre početka takmičenja

Izvor: Blic, 05.Nov.2013, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na izboru za mis: Britanka pobedila i pre početka takmičenja

Finale mis univerzuma zakazano je za 9. novembar u Moskvi, a na internetu se pojavio spisak sa plasmanom finalistkinja.

Elena Seminika, jedna od sudija na predstojećem takmičenju, navodno je slučajno na svom Instagram profilu objavila fotografiju spiska na kome se nalaze pobednice predstojećeg takmičenja. Na slici se mogu videti rezultati koje su dame navodno postigle, i to u svim kategorijama u kojima će se takmičiti.

Po objavljenom spisku, glavni favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Velika Britanija, na drugom mestu se nalazi Španija. Zanimljivo je da Britanka Ejmi Vilerton do ovog trenutka nije bila ni u prvih 10. Dešavalo se i ranije da se ovakvi spiskovi pojave u javnosti, ali je prvi put „procurio“ od glavnih sudija. Organizatori se još nisu oglasili.

Plasman

Misica sa Filipina koja je do sada važila za glavnog favorita za osvajanje krune, na spisku se nalazi na dalekom 12. mestu, a Amerika koja je bila na drugom mestu prema predviđanjima, sada je na 11. Na drugom mestu se nalazi Španija, trećem Poljska, četvrtom Ukrajina, a na petom Venecuela. Inače, misice su juče promovisale kostime inspirisane narodnim nošnjama svojih zemalja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal na izboru za mis: Britanka pobedila i pre početka takmičenja

Izvor: Dzungla.org, 05.Nov.2013

Finale mis univerzuma zakazano je za 9. novembar u Moskvi, a na internetu se pojavio spisak sa plasmanom finalistkinja.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.