Brat Amerikanca uhapšenog u Rusiji tvrdi da je on došao na venčanje

Izvor: Danas, 01.Jan.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Amerikanca uhapšenog u Rusiji tvrdi da je on došao na venčanje

Brat američkog državljanina Pola Vilana uhapšenog u Rusiji po optužbi za špijunažu izjavio je danas da je njegov brat nevin i da je u Moskvu došao kako bi prisustvovao venčanju. Članak Brat Amerikanca uhapšenog u Rusiji tvrdi da je on došao na venčanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Moj brat je nevin, u Moskvu došao na venčanje"

Izvor: B92, 01.Jan.2019

Brat državljanina SAD Pola Vilana uhapšenog u RUS po optužbi za špijunažu rekao je da je njegov brat nevin i da je u Moskvu došao kako bi prisustvovao venčanju.."Duboko smo zabrinuti za njegovu bezbednost. Njegova nevinost je nesumnjiva i mi verujemo da će njegova prava biti poštovana", naveo...

Nastavak na B92...

BRAT AMERIČKOG MARINCA UHAPŠENOG U RUSIJI OTKRIO: Otišao je u Moskvu da bi organizovao venčanje kolegi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Jan.2019

Brat Pola Vilana, bivšeg marinca uhapšenog u Moskvi zbog špijunaže, kaže da se on u Rusiji nalazio da bi prisustvovao venčanju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.