Bolton ide u Moskvu, čeka ga Lavrov

Izvor: B92, 20.Okt.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolton ide u Moskvu, čeka ga Lavrov

Savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Džon Bolton posetiće Moskvu.

Bolton stiže kako bi nastavio razgovore koji su započeli na sastanku ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog predsednika Donalda Trampa održanom 16. jula.

"Idem sutra za Moskvu na sastanak sa visokim ruskim liderima, uključujući ministra spoljnih poslova Sergeja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lavrova i sekretara Saveta bezbednosti (Ruske federacije) Nikolaja Petruševa, kako bismo nastavili razgovore naše dve zemlje započete u Helsinkiju", naveo je Bolton sinoć na Tviteru.

TAS S podseća da je Trampova administracija prethodno objavila da će tokom ovog putovanja Bolton takođe posetiti Azerbejdžan, Jermeniju i Gruziju, kao i da je savetnik za nacionalnu bezbednost već boravio krajem juna u Moskvi, a krajem avgusta je u Ženevi razgovarao sa Petruševim.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.