Izvor: Danas, 27.Mar.2024, 19:28

Besmislice i izgovori: Sagovornici Danasa o odlaganju formiranja vlade, ukidanja dinara na KiM, pritisaka oko Saveta Evrope

Pritisci su uvek nikad veći od najvećih najavljenih pre samo mesec dana, a sa njima će se valjda tehnička vlada bolje nositi nego ona u punom mandatu. Po Vučevićevom objašnjenju država će se bolje nositi sa problemiima, uključujući i posledice terorističkog napada u Moskvi!? Takvi događaji upravo treba da budu podsticaj za brže formiranje Vlade, a ne za odugovlačenje. Postoji samo jedan prihvatljiv odgovor i na desetine izgovora zašto bi trebalo da se odloži formiranje vlade. Jedini odgovor jeste osporavanje legalnosti i legitimnosti izbora.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.