Beograd na holivudskim plakatima

Izvor: B92, 16.Dec.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na holivudskim plakatima

Holivudski studio "20th Century Fox" odobrio je korišćenje fotografija Beograda na plakatima za lokalnu kampanju filma "Najmračniji sat 3D", čija premijera će biti 28. decembra u bioskopu "Sinepleks", saopštio jedomaći distributer "MegaKom film".

Na vizuelnim rešenjima za ovaj film se tako, osim Moskve, u kojoj se dešava radnja, nalaze i obeležja Beograda - Narodna skupština, Beogradski spomenik i Kalemegdan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Najmračniji sat 3D" je naučnofantastični triler o grupi mladih ljudi koji se u Moskvi bore da prežive napad nepoznate i nevidljive vrste iz svemira, koja crpi sve izvore energije i celu planetu ostavlja u potpunom mraku.

Producent je poznati ruski reditelj Timur Bekmambetov (Noćna straža, Dnevna straža, Tražen), a reditelj Kris Gorak.

Film je sniman u Moskvi i jedno je od retkih ostvarenja američke produkcije snimano u potpunosti van Sjedinjenih Američkih Država.

Glavne uloge igraju Emil Hirš, Olivija Tirlbi, Maks Mingela, Rejčel Tejlor, a u filmu se pojavljuje i poznati švedski glumac Juel Šinamon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.