Bela kuća o napadu u Rusiji: Islamska država je zajednički neprijatelj

Izvor: Danas, 23.Mar.2024, 23:12

Bela kuća o napadu u Rusiji: Islamska država je zajednički neprijatelj

Bela kuća je danas ocenila da je džihadistička grupa Islamska država "zajednički teroristički neprijatelj", dan posle napada u predgrađu Moskve gde su ubijene 133 osobe, a odgovornost za napad je preuzela Islamska država.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bijela kuća: SAD osuđuju teroristički napad u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2024

Portparolka Bijele kuće Karin Žan Pjer saopštila je danas da Sjedinjene Američke Države osuđuju teroristički napad u Moskvi i dodala da je Islamska država zajednički neprijatelj koji mora da bude poražen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

„Nastavićemo da ubijamo Ruse“: ko stoji iza terorističkog napada u Moskvi

Izvor: Vostok.rs, 24.Mar.2024, 21:39

Teroristički napad na koncertnu dvoranu „Krokus siti hol“ uveče 22. marta u predgrađu Moskve Krasnogorsku bio je najstrašnija tragedija u Rusiji u poslednje dve decenije. Po broju poginulih, ovaj napad je na drugom mestu nakon zauzimanja škole od strane terorista u Beslanu 2004. godine. Prema...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.