Baćuška objasnio: Ko poseduje MiG 29...

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baćuška objasnio: Ko poseduje MiG 29...

Evo šta kaže pukovnik Andrej Aleksejev iz vazduhoplovnog centra u Moskvi o vojnim avionima koji će uskoro stići u Srbiju

Foto: printscreen/tanjug

Pukovnik  Aleksejev, zamenik načelnika vazduhoplovnog centra u Moskvi, koji je danas posetio premijer Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je novinarima da ako jedna zemlja u svom naoružanju poseduje MiG 29, onda niko ne sme da posegne za njenom granicom.

Objašnjavajući u čemu je razlika između >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << MiG 21 i MiG 29, on kaže:

"Razlika je u jednom pokoljenju. MiG 21 je iz perioda na granici drugog i trećeg pokolenja, dok je MiG 29 blistavi primerak četvrte generacije".

Prema njegovim rečima, MiG 29 ima savršeniji sistem naoružanja, bolje manevarske spobnosti i tri puta veće mogućnosti kada je reč o borbenoj primeni.

U poređenju sa nekim zapadnim avionima, pobednik je uvek bio MiG 29 i ima bolje karakteristike, zaključio je Aleksejev.

Izvor: Tanjug

Evo koje sve oružje dobijamo od Rusa!Vučić ponosno pored novih srpskih "migova" (FOTO)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.