BIVŠI PREMIJER RUSIJE NAPADNUT U RESTORANU: Mihail Kasjanov dobio tortu u lice

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI PREMIJER RUSIJE NAPADNUT U RESTORANU: Mihail Kasjanov dobio tortu u lice

Kasjanov, koji je predsednik opozicione stranke ParNaS, rekao je interfaksu da su četvorica muškaraca "neslovenskog izgleda" sinoć ušla u restoran u Moskvi u kom je večerao i bacili mu tortu u lice, a onda ga izvređala.

Михаил Касьянов не опознал задержанных по делу о нападении с тортом https://t.co/FG2yLCywsY

Trojica muškaraca privedena su zbog ovog incidenta, ali Kasjov među njima nije prepoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napadače, pa ih je policija oslobodila.

AP podseća da je predsednik ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov početkom godine nazvao ruske opozicione lidere "neprijateljima naroda", a kasnije je na Instagramu objavio video-snimak na kojem se Kasjanov nalazi u snajperskom nišanu, podseća američka agencija.

Ruski opozicioni političari smatraju da je postavljanje snimka - pretnja ubistvom.

Lider Čečena je tada naveo da je Kasjanov tražio novac za opoziciju u Strazburu.

(LifeNews, Tanjug)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.