Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 16:44

"BIĆETE LEGITIMNA META!" Šok izjave iz Moskve: Rusi tvrde da Makron šalje 2.000 vojnika u Ukrajinu

Rusija ima informacije da Francuska već priprema vojni kontingent za slanje u Ukrajinu, koji će u početnoj fazi brojiti oko 2.000 ljudi, izjavio je danas direktor Spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Ako Francuska pošalje vojnike, postaće naša meta

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2024

MOSKVA- Rusija ima informacije da Francuska već priprema vojni kontingent za slanje u Ukrajinu, koji će u početnoj fazi brojiti oko 2.000 ljudi, izjavio je danas direktor Spoljne obavještajne službe (SVR) Sergej Nariškin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nariškin: Francuska priprema oko 2.000 ljudi za slanje u Ukrajinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024

Rusija ima informacije da Francuska već priprema vojni kontingent za slanje u Ukrajinu, koji će u početnoj fazi brojiti oko 2.000 ljudi, izjavio je danas direktor Spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin. Francusko Ministarstvo odbrane je saopštilo da su primedbe Nariškina dezinformacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.