Avion udario čoveka na pisti na aerodromu Šeremetjevo

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion udario čoveka na pisti na aerodromu Šeremetjevo

Na moskovskom aerodromu Šeremetjevo poginuo je dvedestpetogodišnji Jermenac kojeg je udario avion Boing 737 prilikom poletanja, prenose AFP i ruski mediji.

Reč je o jermenskom državljaninu Albertu Jepremjanu (25), kojeg su deportovale španske vlasti, a u Moskvi je presedao u avion za Jermeniju, javlja Interfax.

U utorak uveče oko 20 sati, umesto da uđe u autobus koji je čekao putnike da ih preveze do aviona, mladić je verovatno pobegao na aerodromsku pistu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i to u trenutku kada je avion kompanije Aeroflot poletao za Atinu. Do autobusa ga je navodno pratila policija.

Avion je stražnjim delom trupa udario mladića i naneo mu povrede od kojih je preminuo, pokazala je preliminarna istraga.

Muškarac (25) je nekako završio na aerodromskoj pisti kada mu je prilikom sletanja Boeing 737 naneo smrtonosne ozlede prilikom poletanja, naveli su na Tviteru ruski istražitelji.

"U avionu, iz Madrida, gospodin Jepremjan je počeo da se svađa. Nakon sletanja u Moskvu, zvali smo policiju da ga uhapsi", navodi neimenovani ruski zvaničnik.

Njegovi posmrtni ostaci su pronađeni razasuti na pisti, među kojima njegov kaput i pertle od cipela.

Interfax navodi da su na avionu, po sletanju u Atinu, uočene rupe na trupu aviona.

Avion se nije vratio u Moskvu jer sistem nije ukazivao na probleme, navodi isti izvor.

Ruska Federalna agencija za vazdušni transport istražuje incident.

Zbog nesreće je jedna, od tri glavne piste, na aerodromu Šeremetjevo bila zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

HOROR NA MOSKOVSKOM AERODROMU: Mladić bežao od policije pa ga pregazio avion! OD NJEGA OSTALI SAMO KAPUT I CIPELE! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Nov.2018

Na aerodrom "Šeremetjevo" u Moskvi poginuo je muškarac nakon što je na njega naleteo "boing 737" Boeing koji je u tom trenutku poletao. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.