Arsović: Istorijski uspeh reprezentacije

Izvor: Dzungla.org, 11.Mar.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsović: Istorijski uspeh reprezentacije

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović rekla je danas da za nju osvojene medalje na Evropskom prvenstvu u Moskvi predstavljaju „istorijski uspeh reprezentacije“.
OpširnijeVesti Online
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsović: Zlatom smo ispisale istoriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2014

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović, članica tima koji je na šampionatu Evrope u Moskvi osvojio zlatnu medalju, rekla je danas da je ostvaren istorijski uspeh, koji dodatno dobija na težini zbog činjenice da se pripreme za takmičenja malim kalibrom obavljaju u inostranstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Arsović: Istorijski uspeh reprezentacije

Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2014

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović kaže da za nju osvojene medalje na Evropskom prvenstvu u Moskvi predstavljaju istorijski uspeh reprezentacije.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.