Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 12:59

Armija ne zaboravlja: Bambi Tošić i Miloš Krasić u idealnom timu stranaca CSKA

Tu je i Bibars Natho

Dvojica Srba u ideanom timu CSKA! Velikan iz Moskve uvrstio je tandem naših nekadašnjih reprezentativaca među najboljih 11 stranih fudbalera po broju utakmica za Armejce. U pitanju su Zoran Tošić i Miloš Krasić, čiji se angažman višestruko isplatio Rusima, a činjenica da su godinama trajali ukazuje da su po svemu zaslužili ovakvo priznanje.

Bambi Tošić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sedam sezona proveo u Moskvi, za to vreme skupio 241 meč u svim takmičenjima, dao je 47 i namestio 41 gol, doprineo osvajanju šest trofeja, pa je logično da je zauzeo mesto na levom krilu zamišljenog tima. Na suprotnoj strani ofanzivne linije nalazi se Miloš Krasić, akter 229 susreta, strelac 32 i asistent za 34 gola, koji je za šest sezona trofejnu salu obogatio sa čak deset pehara, od kojih je najvrediji UEFA kup 2005.

Idealni tim stranaca s najvećim brojem utakmica za CSKA izgleda poređan je u formaciji 3-4-3: Igor Kutepov (Ukrajina, 32 utakmice) – Čidi Odia (Nigerija, 151), Deividas Šemberas (Litvanija, 367), Bogdan Šeršun (Ukrajina, 81) – Miloš Krasić (Srbija, 229), Elver Rahimić (Bosna i Hercegovina, 347), Pontus Vernblum (Švedska, 224), Zoran Tošić (Srbija, 241) - Ahmed Musa (Nigerija, 184), Sejdu Dumbija (Obala Slonovače, 150), Vagner Lav (Brazil, 259).

Собрали для вас символическую команду легионеров #ЦСКА с наибольшим количеством сыгранных матчей ????????

Стартовый состав определен строго по цифрам, но представим, что у вас есть 3 замены. Как бы вы ими распорядились? ???? pic.twitter.com/X5lmIOrkbC

Moskovljani su izabrali u rezerve ovoj ekipi, među njima se našao još jedan nama dobro poznat fubaler. U pitanju je sadašnji prvotimac Partizana, Bibars Natho, s obzirom da je tokom četiri sezone bio nezamenjiv u veznom redu.

Izmene: Sergej Perkun (Ukrajina, 13), George Milanov (Bugarska, 147), Bibars Natho (Izrael, 142), Karvaljo (Brazil, 140), Keisuke Honda (Japan, 127), Juri Laizans (Letonija, 109), Dudu (Brazil, 107), Ivica Olić (Hrvatska, 116) i Tomaš Necid (Češka, 109).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

CSKA samo od stranaca? Srbi zauzeli krila!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020

Zanimljiva postava ekipe CSKA...Interesantna ideja od strane ljudi koji vode društvene mreže ekipe CSKA iz Moskve...Oni su napravili najboljih 11 igrača samo od stranaca u ruskom fudbalu, a svoje mesto su našla i dvojica srpskih internacionalaca...Miloš Krasić je po desnom krilu, a po levom je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.