Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonov: Moskva ne namjerava da se upliće u izbore u Americi

VAŠINGTON - Moskva nema namjeru da se upliće u kongresne izbore u SAD 2018. godine kao što je to rekao direktor Centralne obavještajne agencije (CIA) Majk Pompeo bez odgovarajućih dokaza, rekao je ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov.

"Dobili smo izvještaj direktora CIA Majka Pompea. U njegovim riječima nema ništa novo. Iznosi iste optužbe bez ikakvih dokaza", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Antonov.

On je dodao da nema smisla za Rusiju da se upliće u američke izbore. "Mi nemamo takve namjere", rekao je on, prenio je "Sputnjik".

Pompeo je za Bi-Bi-Si rekao da će Rusija pokušati da utiče na kongresne izbore 2018. godine na sličan način kako je to učinila tokom predsjedničkih izbora 2016. godine.

Antonov je rekao da je za Rusiju besmisleno pomaganje demokratama ili republikancima da pobijede na izborima jer bilateralni odnose ne bilježe napredak, bez obzira na stranku.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vašington,   CIA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Moskva nema nameru da se upliće u američke izbore

Izvor: Blic, 31.Jan.2018, 01:40

Moskva nema nameru da se upliće u kongresne izbore u SAD 2018. godine kao što je to rekao direktor Centralne obaveštajne agencije (CIA) Majk Pompeo bez odgovarajućih dokaza, rekao je ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov..."Dobili smo izveštaj direktora CIA Majka Pompea. U njegovim rečima nema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.