Anastasija o vezi sa Teodosićem: Zadovoljna sam svojim emotivnim statusom

Izvor: B92, 22.Okt.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija o vezi sa Teodosićem: "Zadovoljna sam svojim emotivnim statusom"

Za Anastasiju Ražnatović, kao dete poznatih roditelja, mediji su zainteresovani još od njenog rođenja.

Poslednjih dana ponovo je u centru pažnje javnosti budući da je mediji dovode u vezu sa proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem.

Za emisiju “Exkluziv“ Anastasija je progovorila o svom emotivnom statusu.

“Rekla sam da sam zadovoljna svojim emotivnim statusom i to je to“, bilo je sve što je rekla.

Budući da je završila britansku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << školu u Beogradu ekipa „Exkluziva“ ju je pitala kako se sporazumeva kada ode kod dečka u Moskvu.

“Ne daj Bože da se nešto desi, uvek mogu da se snađem i drago mi je što je mama za mene i Veljka odabrala englesku školu jer mi je to baš pomoglo u životu“, zaključila je.

Prilog možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) SLIKA JE ODALA: Ovo je DOKAZ da je Anastasija Ražnatović u vezi sa Milošem Teodosićem

Izvor: Kurir, 23.Okt.2016, 00:29

...Anastasija odala na Instagramu kada je lajkovala jednu od Miloševih fotografija..ANASTASIJA KONAČNO PROGOVORILA O VEZI SA TEODOSIĆEM: Ponovo sam srećna u ljubavi!..Cecina ćerka je lajkovala sliku na kojoj se vidi sportska odeća sa brojem dresa i likom Miloša Teodosića..U isto vreme u medijima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.