Ana Dabović u Fenerbahčeu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Dabović u Fenerbahčeu

Srpska košarkašica Ana Dabović karijeru nastavlja u Fenerbahčeu.

MVP EP 2015. godine potpisala je jednogodišnji ugovor sa slavnim timom iz Istanbula. Poslednji klub za koji je igrala mlađa od sestara Dabović bio je moskovski Dinamo.

Jedna od najboljih igračica Evrope i reprezentacije Srbije karijeru je započela u Herceg Novom, a igrala je za Aris, Dinamo Novosibirsk, Vislu, TED Ankaru, Ormanspor i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Los Anđeles Sparkse, sa kojima je osvojila WNBA ligu prošle godine.

Sa reprezentacijom Srbije je 2015. godine bila šampionka Evrope, a godinu dana kasnije okitila se i bronzom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.