Amerikanac napušta CSKA posle jedne sezone

Izvor: B92, 08.Maj.2020, 14:40

Amerikanac napušta CSKA posle jedne sezone

Američki košarkaš Darun Hilijard i CSKA iz Moskve neće nastaviti saradnju naredne sezone.

Hilijard je ove sezone prešao u Moskvu iz Baskonije, ali se nije pokazao prema očekivanjima.

Prema izveštaju "Izvestia", Moskovljani nisu zadovoljni igrama Hilijarda, koji ove sezone prosečno beleži 10,6 poena, 2,4 skoka i 1,2 asistencije u Evroligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Hilijardov agent Adam Petonej nije potvrdio niti negirao da će do kraja saradnje sa CSKA doći, ali je istakao da su mnogi zainteresovani za njegovog klijenta.

"Darun ima ugovor sa CSKA i veoma teško je reći šta će se desiti ovog leta. Zbog pandemije koronavirusa mnogi klubovi su u neizvesnosti i teško je obavljati pregovore trenutno. Istovremeno, siguran sam da iako CSKA ne bude hteo da produži saradnju, on neće biti ostavljen bez posla", rekao je Petonej za "Izvestia" i istakao da su za Hilijarda evroligašku, dok je vrlo moguć povratak u Španiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.