Alisa Marić: Emire, ti i Ivana ste vratili srpsku atletiku na veliku svetsku scenu!

Izvor: Press, 15.Avg.2013, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alisa Marić: Emire, ti i Ivana ste vratili srpsku atletiku na veliku svetsku scenu!

"Ispratili smo vas na ovo takmičenje sa predubeđenjem da ćete u Moskvi dati sve od sebe, da ćete dostojno predstaviti našu Srbiju. Ali, vi ste uradili mnogo više od toga. Emire, ti i Ivana vratili ste srpsku atletiku na veliku svetsku scenu i pokazali da će se na vas itekako računati u budućnosti", kaže se u čestitki ministarke Marić i dodaje da posebno raduje što je medalja osvojena uz novi nacionalni rekord.

"Pokazao si da možeš mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << toga u atletici, a Ministarstvo sporta biće i dalje tu da te podrži i omogući ti još bolje uslove za trening", poručila je ministarka Marić.

Bekrić je do bronzanog odličja na 400 metara prepone došao rezultatom 48,05 sekundi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.