Abramovič deli otkaze u Čelziju!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič deli otkaze u Čelziju!

MOSKVA - Vlasnik engleskog fudbalskog kluba Čelzi, ruski milijarder Roman Abramovič prinuđen je da štedi na svom klubu zbog svetske finansijske krize, prenose danas RIA Novosti.

"Imajući u vidu finansijsku krizu, Abramovič nas je zamolio da značajno redukujemo rashode", rekao je šef odeljenja za izbor igrača Frenk Arnesen.

Ruski bogataš već je otpustio 25 ljudi, čiji je posao bio da biraju igrače za Čelzi.

Od kako je 2003. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kupio fudbalski klub, Abramovič je uspeo da pokrije ogromne troškove kluba, ali je i potrošio značajna sredstva za kupovinu novih igrača i razvoj infrastrukture kluba.

Čelzi za sada ne donosi profit vlasniku, ali britanski mediji smatraju da je klub za Abramoviča tek hobi, a ne "ulaganje kapitala radi profita".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.