Izvor: 025info.rs, 20.Jun.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2. "Festival multikulturalnosti" u Somboru

Kulturni centar "Laza Kostić" Sombor organizuje 2. "Festival multikulturalnosti", koji će se održati 24. i 25. juna na Trgu Svetog Đorđa u Somboru. Obe večeri početak programa je zakazan za 19 sati. Učestvovaće brojni folklorni ansambli, pevačke grupe i orkestri sa teritorije grada Sombora. Ruska kadetska škola iz Moskve biće specijalni gost u nedelju, 24. juna, dok će 25. juna nastupiti Gradski narodni orkestar "Spomenar". Cilj festivala je promocija bogatog kulturnog nasleđa, tradicije i običaja karakterističnih za narode koji žive u Somboru.

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustavljanje saobraćaja tokom trajanja Somborskog kotlića

Izvor: 025info.rs, 20.Jun.2018

Javno komunalno preduzeće “Prostor” Sombora kao upravljač puteva na teritoriji opštine Sombor, obaveštava građane Sombora, da će se u subotu, 23. juna održati XXI “Somborski kotlić” na Trgu Svetog Trojstva u periodu od 14 sati do 2 sata iza ponoći. Data je saglasnost za korišćenje...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.