Dinkić održao predavanje na Ekonomskom fakultetu

Izvor: NTV.rs, 15.Nov.2013, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić održao predavanje na Ekonomskom fakultetu

- Ekonomska politika Vlade koja primenjuje koncept smanjenja potrošnje, odnosno penzija i plata, kao i povećanja poreza, neće dati očekivane rezultate. Bez otplate skupih kredita u visini od dve i po milijarde evra i smanjenja troškova kamata, ne možemo računati na rasterećenje budžeta i privredni rast u narednom periodu. Subvencije države moraju da budu prisutne kako u privlačenju velikih investitora tako i u podsticaju malih i srednjih preduzeća, jer je to jedini način oporavka >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << srpske privrede i društva - istakao je Mlađan Dinkić, predsednik Ujedinjenih regiona Srbije na predavanju pod naslovom “Srpska ekonomija na raskršću, recesija ili rast”? na Ekonomskom fakultetu u Nišu.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Penzija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Manja potrošnja guši proizvodnju"

Izvor: B92, 15.Nov.2013

Niš -- Lider URS Mlađan Dinkić kritikovao je vladinu politiku izlaska iz krize ocenivši da je to koncept smanjenja potrošnje koji guši proizvodnju i vodi u siromaštvo...Dinkić, bivši ministar privrede i finansija, održao je u svojstvu ekonomskog eksperta predavanje studentima Ekonomskog fakulteta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.