Dinkić i Balašević komponuju za Kikija

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 03:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić i Balašević komponuju za Kikija

Pojedini beogradski mediji imali su priliku da eksluzivno čuju prve dve pesme sa novog albuma Kikija Lesendrića. Numera “Slučajno” u potpunosti je Kikijevo autorsko delo, dok je baladu “Budi tu kada padne sneg” komponovao Mlađan Dinkić, a tekst potpisao Đorđe Balašević.

Njih dvojica će za Lesendrića uraditi još po dve numere.

- Plan je da se album pojavi pred početak leta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sve naravno zavisi od tekstova koji mi još uvek fale. Imam gotovu muziku za deset pesama, a za sada sam izabrao sedam tekstova. Od toga je dva napisao Đorđe Balašević. Kompozitori smo ponovo Mlađan Dinkić i ja. Mlađa je uradio tri numere.

- Balašević je na jednu od njih uradio zaista divnu baladu koja se zove “Budi tu kad padne sneg”. Mene malo podseća na pesmu “Love of my Life” grupe “Kvin”. Ona je urađena onako minimalistički urađena, ima samo klavir i gudače. To je onako ljubavno, društvena pesma u najboljem Đoletovom maniru - rekao nam je Kiki Lesendrić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.