Dinkić: URS neće u vladu sa naprednjacima i radikalima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2012, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: URS neće u vladu sa naprednjacima i radikalima

BEOGRAD -

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je večeras da će URS sigurno preći cenzus na parlamentarnim izborima, ali da neće po svaku cenu ulaziti u novu vladu, pogotovo ne ako su u njoj naprednjaci i radikali.

Dinkić je, gostujući na Radio-televiziji Srbije, ocenio i da bi nova vlada trebalo da se okrene unutrašnjoj politici i razvoju nerazvijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delova zemlje.

"Srbiji su potrebni "jak i ozbiljan" premijer i ministar finansija, koji moraju da nastave reformu javnog sektora i reformu fiskalne politike", rekao je on.

Odgovarajući na pitanje da li će se kandidovati na predsedničkim izborima ukoliko i oni budu raspisani, Dinkić je rekao da nema takve ambicije.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.