DRŽAVNI PROGRAM ZA NOVI PAZAR

Izvor: Kurir, 28.Apr.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRŽAVNI PROGRAM ZA NOVI PAZAR

NOVI PAZAR - Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađan Dinkić izjavio je u Novom Pazaru da će i za ovaj grad, pored Niša, Kraljeva i Zaječara, važiti državni program za oživljavanje industrijskih centara u Srbiji.

Dinkić i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić posetili su Novi Pazar i tamo najavili da program, koji Vlada Srbije usvaja u maju, podrazumeva posebne podsticaje za investitore koji budu otvarali nova radna mesta u ovim gradovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Davaćemo dvostruko veće podsticaje za neke od industrijskih centara, poput Niša i Novog Pazara, Kraljeva i Zaječara, nego što je to slučaj sa svim drugima - rekao je Dinkić.

Dinkić je dodao da će oni koji budu ulagali u neki od ova četiri grada imati od maja dvostruko veće podsticaje iz budžeta Srbije.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Rasim Ljajić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ćirić: Potencijalni investitori već reagovali na najavljene mere

Izvor: EMportal, 24.Maj.2010, 13:29

Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić izjavio da ima prvih reakcija potencijalnih investitora na najavljene mere oživljavanja velikih industrijskih centara.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.