Održan miting SNS-a u Leposaviću

Izvor: RTS, 29.Mar.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan miting SNS-a u Leposaviću

Uprkos blokadi puteva i nedolasku 60 autobusa sa Srbima iz sredina južno od Kosovske Mitrovice, u hali sportova u Leposaviću bilo je više hiljada ljudi koji su došli da podrže predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.
Članovi Predsedništva SNS-a poručili su da Srbi na Kosovu i Metohiji treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokažu slogu i biraju jednog kandidata.

"Svaki put kada smo završavali kampanju na KiM, kada smo dočekivali izborno veče i rezultate, prvo Vučićevo pitanje je bilo kako su glasali KiM i mogao da izađe pred celu naciju i kaže ostvarili smo najbolji rezutat na Kosovu, jer Srbi tamo znaju koliko je teško kada države nema", naveo je Nikola Selaković, član Predsedništva SNS-a.
Potpredsednik SNS-a Marko Đurić istakao je da se izlaskom na izbore na KiM dokazuje snaga i jedinstvo države.
"Mi našim izlaskom na izbore moramo ovde na KiM da pokažemo i dokažemo snagu države Srbije, snagu njenog jedinstva, snagu i našu rešenost da se borimo na čelu sa Aleksandrom Vučićem za naše lične i političke slobode", poručio je Đurić.
Na skupu podrške Aleksandru Vučiću u Leposaviću govorio je i funkcioner Srpske napredne stranke Bratislav Gašić.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić u Leposaviću: Njih su desetorica protiv Vučića

Izvor: N1 televizija, 29.Mar.2017

Predstavnici Srpske napredne stranke pozvali su na mitingu u Leposaviću građane Kosova i Metohije da masovno izađu na predstojeće predsedničke izbore 2. aprila i podrže predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića...Potpredsednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković zatražio je da prisutni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.