Miting podrške Vučiću u Pirotu

Izvor: RTS, 30.Mar.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting podrške Vučiću u Pirotu

Bratislav Gašić i Ivica Dačić su u Pirotu pozvali građane da na izborima u nedelju zaokruže 6 i tako podrže Aleksandra Vučića. Beogradske opštine Palilula i Zvezdara obišli su Nebojša Stefanović i Aleksandar Antić.
Član Predsedništva Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napredne stranke (SNS) Bratislav Gašić izjavio je večeras u Pirotu da je predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić "jedini garant" za nastavak procesa "uređenja Srbije", prenosi Beta.

Obraćajući se okupljenima na mitingu podrške Aleksandru Vučiću u pirotskom Domu vojske, Gašić je rekao da je jedini zadatak građana Srbije da u nedelju, 2. aprila glasaju za kandidata pod rednim brojem šest.
"Za mene je Srbija svetinja, a tu svetinju branimo u nedelju. Branimo je tako što ćete u nedelju izaći na izbore i glasati za Vučića. Tog dana niko od nas nema preča posla nego da izađe na izbore, da povede celu svoju porodicu i glasa za broj šest, to nam je jedini zadatak", rekao je Gašić.
Gašić je optužio ostale predsedničke kandidate da su se udružili s ciljem da ne dozvole Vučiću da 2. aprila dobije više od 50 odsto glasova "i završi posao u prvom krugu".
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je rekao da je ta stranka podržala Vučićevu kandidaturu "u interesu da Srbija bude jaka, poštovana, da se sačuvaju stabilnost i sigurnost i da se otvori perspektive za mlade".
"Građani Srbije su najvažnija kategorija, a Vučić je narodni kandidat i zato ima tako veliku podršku. Sa druge strane se nalaze oni čiji je jedini program napad na Vučića i na sve ono što smo zajedno postigli tokom ovih pet godina koliko smo u koaliciji", rekao je Dačić.
Učesnicima završne konvencije vladajuće koalicije obratio se i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić. 
Stefanović, Antić i Ristovski: Glasajte za Vučića
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović i potpredsednik Glavnog odbora SPS Aleksandar Antić, obišli su opštine Palilula i Zvezdara gde su razgovarali sa mnogobrojnim okupljenim gradanima i pozvali ih da glasaju za Aleksandra Vučića. Stefanović je okupljenim građanima rekao da je briga o svakom čoveku osnova politike koju vodi Vučić i da je zato njegova pobeda, pobeda i Beograda i Srbije, prenosi Tanjug.

Rekao je da je strpljivo sačekao poslednji dan do početka predizborne tišine, kako bi video da li će konačno iko od opozicionih kandidata izneti bilo kakav politički plan, ali to se, kaže, nije dogodilo.
"Nisu nam rekli kako planiraju da dovedu investitore i otvore fabrike, kako će da zaposle nekog starijeg ko je u tranziciji ostao bez posla", rekao je Stefanović.
Postavio je pitanje, kakvi su to političari koji se sete svog naroda samo tokom predizborne kampanje.
"Nećemo povratak u prošlost, zato vas pozivam da budućnost sebe, svoje dece i Srbije stavite u ruke čoveka koji će da brine o svakoj opštini i svakom gradu", porucio je Stefanović.
Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a Aleksandar Antić poručio je da je Aleksandar Vučić kandidat naroda i da je to njegova najveća prednost.
Rekao je da je Srbija iza sebe ostavila težak period sankcija, pljačkaških privatizacija, tranzicije, bez ikakve nade da će biti bolje.
"Tako je bilo do 2012 godine, a onda je Srbija počela da napreduje i biva sve jača i sada svi osećaju da ono što Vučić radi ima smisla i da će to doneti samo dobro Srbiji. Zato verujem da nećemo nikome dozvoliti da nas vraća unazad, pogotovo ne oni koji nemaju nikakav drugi plan ni cilj osim da mrze Vučića", rekao je Antić.
Poručio je građanima da u nedelju ne glasaju "protiv", nego "za": za stabilnu, modernu i pristojnu Srbiju, a to je, kaže, glas za Vučića.
Istaknuti srpski glumac Lazar Ristovski rekao je da je došao da jasno i glasno kaže da će glasati za Vučića.

"Ja sam govorio na mitingu u Areni, ali vidim da me mnogi nisu dobro slušali. Rekao sam da moramo da naučimo da različito mislimo, ali da se zbog toga ne mrzimo, a Vučić propagira upravo takvu politiku. Zato ima moju podršku", rekao je Ristovski.
Istakao je da nije član nijedne političke stranke i da veruje da će mnogi neopredeljeni, "kada ostanu sami sa hemijskom olovkom", glasati za onoga ko će im obezbediti svetliju budućnost.
"Zato dođite 2. aprila da zaokružimo broj 6, da mirnije spavamo", poručio je Ristovski.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Za mene Srbija svetinja, svetinju branimo u nedelju

Izvor: B92, 30.Mar.2017

Pirot -- Član Predsedništva SNS Bratislav Gašić izjavio je u Pirotu da je Aleksandar Vučić "jedini garant" za nastavak procesa "uređenja Srbije"...Obraćajući se okupljenima na mitingu podrške Aleksandru Vučiću u pirotskom Dmu vojske, Gašić je kazao da je jedini zadatak građana Srbije da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.