Gašić: Za mene Srbija svetinja, svetinju branimo u nedelju

Izvor: B92, 30.Mar.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Za mene Srbija svetinja, svetinju branimo u nedelju

Pirot -- Član Predsedništva SNS Bratislav Gašić izjavio je u Pirotu da je Aleksandar Vučić "jedini garant" za nastavak procesa "uređenja Srbije".

Obraćajući se okupljenima na mitingu podrške Aleksandru Vučiću u pirotskom Dmu vojske, Gašić je kazao da je jedini zadatak građana Srbije da u nedelju, 2. aprila glasaju za kandidata pod rednim brojem šest.

"Za mene je Srbija svetinja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a tu svetinju branimo u nedelju. Branimo je tako što ćete u nedelju izaći na izbore i glasati za Vučića. Tog dana niko od nas nema preča posla nego da izađe na izbore, da povede celu svoju porodicu i glasa za broj šest, to nam je jedini zadatak", kazao je Gašić.

Gašić je optužio ostale predsedničke kandidate da su se udružili s ciljem da ne dozvole Vučiću da 2. aprila dobije više od 50 odsto glasova "i završi posao u prvom krugu".

Predsednik Socijalstičke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je da je ta stranka podržala Vučićevu kandidaturu "u interesu da Srbija bude jaka, poštovana, da se sačuvaju stabilnost i sigurnost i da se otvori perspektive za mlade".

"Građani Srbije su najvažnija kategorija, a Vučić je narodni kandidat i zato ima tako veliku podršku. Sa druge strane se nalaze oni čiji je jedini program napad na Vučića i na sve ono što smo zajedno postigli tokom ovih pet godina koliko smo u koaliciji", kazao je Dačić.

Učesnicima završne konvencije vladajuće koalicije obratio se i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.