Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2024, 11:33

CINS: Tužilaštvo devet meseci čeka MUP u slučaju vozila javnih institucija na mitingu SNS

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva saopštilo je danas da su još uvek u toku predistražne radnje vezane za krivičnu prijavu podnetu zbog potencijalne zloupotrebe javnih resursa, odnosno korišćenja vozila javnih institucija za prevoz pristalica Srpske napredne stranke (SNS) na miting "Srbija nade" održan 26. maja prošle godine.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

CINS: MUP ne dostavlja informacije tužilaštvu o vozilima javnih institucija na SNS mitingu

Izvor: Danas, 21.Mar.2024

Nakon CINS-ovog teksta o tome kako su se koristila vozila državnih institucija za prevoz pristalica SNS-a na miting Srbija nade, podneta je i jedna krivična prijava koja još uvek čeka na rešavanje. Razlog – policija već devet meseci ne odgovara na zahtev tužilaštva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.