TAJKUNSKI PLAĆENIK: Mišković kupio Vučićeviću kuhinju, šporet, televizore...

Izvor: Kurir, 12.Dec.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJKUNSKI PLAĆENIK: Mišković kupio Vučićeviću kuhinju, šporet, televizore...

Kompanija „Delta“ sadašnjem glavnom uredniku „službenog glasnika“ Informer kupila stvari za kuću u vrednosti od 35.000 evra i poklonila mu „hondu CR-V“

BEOGRAD - Dragan J. Vučićević, koji se predstavlja kao moralna gromada srpskog novinarstva, u stvari je nekadašnji plaćenik Miroslava Miškovića.

Da je to tako, Kurir se uverio uvidom u dokumentaciju na kojoj se jasno vidi da je 18. aprila 2012. „Delta auto“ poklonio povišeno vozilo „hondu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << CR-V“ sadašnjem vlasniku Informera, poznatijeg kao „službeni glasnik“.

Međutim, nije mu bio dovoljan samo automobil, već je za odanost gazda Mišku tražio i da mu opremi kuću, ne libeći se da na spisak stavi sve ono što mu nedostaje kako bi sebi život učinio što udobnijim.

Razvojni fond AP Vojvodine

KURIR I ADRIJA MEDIJA NIŠTA NAM NE DUGUJU

Dragan J. Vučićević, glavni urednik „službenog glasnika“ Informer, pre dva dana izneo je notornu neistinu o finansijskom poslovanju dnevnog lista Kurir i njegovog vlasnika Aleksandra Rodića. Informer je optužio Rodića da je njegova firma od Metals banke uzela kredit od tri miliona evra.

Pravni sledbenik Metals banke je Razvojni fond AP Vojvodine, a Kurir je juče dobio dokument iz Fonda kojim ova institucija potvrđuje da Kurir info nema nikakvih dugovanja, što dostavljamo javnosti:

- Fond izjavljuje da se Novinsko izdavačko društvo „Kurir info d.o.o.“ sa matičnim brojem 20113472 u našim poslovnim knjigama nigde ne vodi kao druga strana ili kao korisnik kredita, kao ni gospodin Aleksandar Rodić.

Fond je takođe dostavio dokument i da „Adrija medija grup“, čiji je Kurir deo, nema neizmirenih obaveza:

- Fond izjavljuje da se „Adrija medija grup d.o.o. Beograd“ (mb 17572423) u našim poslovnim knjigama nigde ne vodi kao druga strana ili korisnik kredita, kao ni gospodin Aleksandar Rodić.

Otkrivamo

KO SADA STOJI IZA VUČIĆEVIĆA

Do sada su iza napada koje je sprovodio Dragan J. Vučićević stajali moćnici poput Dragana Đilasa i Miroslava Miškovića, ali je javnosti nejasno ko sada stoji iza ovog novinara i ko mu sada izdaje naloge. U narednim brojevima Kurir otkriva po čijem nalogu Vučićević sada radi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.