ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Formiranje institucija je prioritet, ne smemo da gubimo vreme (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Okt.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Formiranje institucija je prioritet, ne smemo da gubimo vreme (VIDEO)

Novoizabrana predsednica Republike Srpske, Željka Cvijanović, najavila je da će joj prioritet biti ubrzano formiranje institucija i istakla da je olakšavajuća okolnost to što će srpski član Predsedništva BiH biti Milorad Dodik koji zna šta su ciljevi, i na političkom i na ekonomskom planu u Srpskoj.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Cvijanović: Prioritet - formiranje institucija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018

Novoizabrana predsednica Republike Srpske ŽŽeljka Cvijanović najavila je danas da će joj prioritet biti ubrzano formiranje institucija, te istakla da je olakšavajuća okolnost to što će srpski član Predsedništva BiH biti Milorad Dodik, koji zna šta su ciljevi, i na političkom i na ekonomskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.