Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2024, 16:07

Vukanović o izbornom zakonu RS: Neću imati milosti prema opoziciji koja podrži Dodika

BANJALUKA – Najava Milorada Dodika da će Republika Srpska usvojiti izborni zakon koji predviđa da Republička izborna komisija ubuduće provodi lokalne te predsjedničke izbore, dokaz je da su svi dosadašnji izbori bili posljedica izbornih manipulacija i da se on boji fer izbora.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ambasada SAD u BiH tvrdi da su spremni da odgovore na antidejtonske postupke Dodika

Izvor: Danas, 04.Jan.2024

Ambasada SAD u BiH je danas ocenila da najava predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da će taj entitet BIH doneti svoj izborni zakon pokazuje da on i njegov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) nisu zainteresovani za zaštitu prava birača u BiH na slobodne i poštene izbore, uključujući...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.