Vučić i Dodik razgovarali u Beogradu

Izvor: Studio B, 02.Feb.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Dodik razgovarali u Beogradu

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas su, tokom redovnih konsultacija, razgovarali o aktuelnim temama, među kojima i o planovima međunarodne zajednice za Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, predsednik Dodik upoznao je premijera Vučića sa političkom i ekonomskom situacijom u Republici Srpskoj.

Premijer Vučić istakao je značaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << poštovanja teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, ali i integriteta entiteta Republike Srpske.

U saopštenju se dodaje da je predsednik Vlade Srbije upoznao predsednika Dodika sa predstojećim pregovorima o Kosovu i Metohiji, koji će biti održani u Briselu 9. februara.

Premijer Vučić predstavio je predsedniku Dodiku i prve rezultate ekonomskih mera koje je preduzela Vlada Republike Srbije na putu ozdravljenja srpske privrede.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vučić i Dodik sutra u Beogradu

Izvor: Blic, 03.Feb.2015, 00:40

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastaće se sutra u Beogradu...Kako je navela vladina Kancelarija za saradnju s medijima, sastanak će biti održan u 11 sati u zgradi Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.