Vučić i Dodik poručili: Srbi nisu genocidan narod (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 08:53

Vučić i Dodik poručili: Srbi nisu genocidan narod (VIDEO)

Uoči sutrašnje sednice Generalne skupštine UN, na kojoj bi trebalo da bude glasanje o predloženoj rezoluciji o Srebrenici, objavljen je video-spot sa porukom da Srbi nisu genocidan narod.
Video na kojem je trobojka i grbovi Srbije i Srpske nosi poruku:
"Mi nismo genocidan narod. Pamtimo. Ponosne Srbija i Srpska", objavili su na Instagramu, odnosno platformi Iks i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.
View this post on Instagram
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Dodikom u video spotu poručio: Srbi nisu genocidan narod

Izvor: Blic, 22.Maj.2024

Uoči sutrašnje sednice Generalne skupštine UN na kojoj bi trebalo da bude glasanje o predloženoj rezoluciji o Srebrenici objavljen je video spot sa porukom da Srbi nisu genocidan narod.

Nastavak na Blic...

"OVO JE KRAJ BiH, SUTRA PREDLOG O MIRNOM RAZLAZU!" Dodik najavio razdruživanje Republike Srpske i Federacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2024

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za RTRS da je odlukom o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN potpisan kraj BiH i najavio da će sutra sa sednice Vlade Srpske u Srebrenici federalnoj strani biti predložen mirni razlaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.