Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 13:12

Vučić i Dodik o izgradnji aerodroma u Trebinju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom o izgradnji aerodroma u Trebinju.
Aleksandar Vučić je na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavio fotografije sa Miloradom Dodikom.

"Upravo završio razgovor sa Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsedništva BiH, o izgradnji aerodroma u Trebinju", stoji u opisu fotografije.
Mogućnost izgradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << aerodroma u Trebinju najavljena je tokom posete predsednika Vučića Banjaluci 23. jula
"Tu profita nema, ali to je od strateškog značaja. Posebno manji avioni, to će postati standard, i zato je važno da gradimo mrežu aerodroma, jer bez obzira na izgradnju auto-puta, mnogo je vremena potrebno do Trebinja", rekao je Vučić tokom boravka u Banjaluci.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić i Dodik razgovarali o izgradnji aerodroma u Trebinju

Izvor: Danas, 26.Okt.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa članom Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Miloradom Dodikom o izgradnji aerodroma u Trebinju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.