Vučić: Srbija nije slaba već se ponaša odgovorno

Izvor: Beta Video, 03.Mar.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija nije slaba već se ponaša odgovorno

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je 90 odsto njihovog razgovora bilo posvećeno regionalnim temama i da joj je preneo da to što iz Srbije ne dolaze destabilizujuće izjave političara ne znači da je Srbija slaba, već samo da se ponaša odgovorno. Vučić je dodao da se pojedini političari iz susednih zemalja ``ne ponašaju civilizovano`` i da je zabrinut što na to nema nikakve reakcije. On je ocenio da bi, u slučaju da je on davao takve izjave, Srbiji zvanično uveli sankcije, a ne samo neformalno kao predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, a da se boji da bi bilo ``i težih mera``. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vučić optužio medjunarodnu zajednicu za dvostruke standarde

Izvor: Beta Video, 03.Mar.2017

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas medjunarodnu zajednicu za dvostruke standarde zbog toga što, kako smatra, ne tretira na isti način izjave vodećih političara koje dolaze iz Srbije i ostalih zemalja regiona.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.