Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Apr.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ja sam Srbin iz Bosne, a ne Bosanac

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Republiku Srpsku vidi kao dio BiH i da poštuje integritet BiH, ali da su vidljive velike razlike između Srba i Bošnjaka. Vučić je istakao da predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika poštuje kao nosioca te funkcije shodno poštovanju Dejtonskog sporazuma od Srbije. Prvi potpredsjednik Vlade Srbije kaže za sebe da je on porijeklom "Srbin iz Bosne, a ne Bosanac", kako je rekao predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u nedavnom intervjuu za medije iz Sarajeva. Govoreći o hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja", on je istakao da je riječ o najvećem etničkom čišćenju nakon Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/vucic-ja-sam-srbin-iz-bosne-a-ne-bosanac.html)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbin sam iz Bosne, a ne Bosanac!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2013

Potpredsednik Vlade Srbije izjavio da su vidljive velike razlike između Srba i Bošnjaka..BANJALUKA - Republiku Srpsku vidim kao deo BiH, poštujem integritet BiH, ali vidljive su velike razlike između Srba i Bošnjaka, poručio je Aleksandar Vučić, potpredsednik Vlade Srbije. Vučić je istakao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.