Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Avg.2023, 13:40

Vučić, Dodik i patrijarh u manastiru Osovica o najvažnijim nacionalnim pitanjima

SRBAC – Predsednici Srbije i Republike Srpske, Aleksandar Vučić i Milorad Dodik, i patrijarh srpski Porfirije, razgovaraju danas u manastiru Osovica u opštini Srbac u Republici Srpskoj o najvažnijim nacionalinim pitanjima, saznaje Tanjug. Razgovor se odvija se bez prisustva medija, a planirano je da traje do polaska u Srbac, gde je za 17 časova najavljen […]
Vest Vučić, Dodik i patrijarh u manastiru Osovica o najvažnijim nacionalnim pitanjima objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić stigao u Srpsku: Sastao se s Dodikom i patrijarhom Porfirijem u manastiru Osovica, ovo su glavne teme (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i njegova svetost patrijarh srpski Porfirije sastali su se danas u manastiru Osovica kod Srpca.

Nastavak na Blic...

Predsednik zahvalio patrijarhu na razumevanju u razgovoru o nacionalnim pitanjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas patrijarhu srpskom Porfiriju na strpljenju i razumevanju koje je pokazao tokom sastanka u manastiru Osovica u opštini Srbac o najvažnijim nacionalnim pitanjima, kojem je prisustvovao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Vučić je na Instagram...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.